Kobberhaughytta og Nordmarkskapellet

Annonser

Dato:

29.10.2017

Hvor:

Kobberhaughytta og Nordmarkskapellet

Avstand:

13.3 km

Høydemeter:

305

Beskrivelse:

Fin søndag i dag, så da var det på tide med en ny tur.
Siden damene skulle til Røa, valgte jeg å ta en tur i Sørkedalen.

Startet ved parkeringsplassen bak Sørkedalen skole, og gikk mot Kobberhaughytta som er en DNT hytte. Rundt 4.5 kilometer opp til hytta. Hadde med primus, kaffe og vann, men når de solgte vafler ble ble fyring av primus bortprioritert for kaffe og vafler innendørs.

Etter en halvtimes tid på hytta, gikk jeg mot Nordmarkskapellet. Droppet både kirkekaffe og vafler der og gikk heller tilbake til bilen. Det var både kjølig og vindfullt, så varmen fra bilen fristet mere en kirkekaffe.

Bilder:

Kart:

Total distance: 14.81 km
Total climbing: 516 m
Total time: 03:15:48
Download file: 2017_10_29_Hike.gpx

Views: 177

Annonser