Årøhuken

Annonser

Dato:

26-27.12.2017

Hvor:

Årøhuken

Avstand:

4 km

Høydemeter:

50

Beskrivelse:

Ferie i Molde og behov for å røre på meg. Spurte derfor litt rundt om det var noe som ville bli med på en utenatt i romjulen.
Svoger med bonuslønn på 10 og en kammerat med sin 5 åring ble med.

Vi avtale å møtes ved Akerhallen klokken 1800, var klar for avgang 1815. Ca 2 kilometer til Årøhuken. Rundt 0 grader når vi startet. Lett oppoverbakke, litt bratt de siste 100 meterne. Gapahuken er flott plassert med utsikt over hele Røbekk/Årølia og har ved i et skjul, bare å Vippse det vi føler for forbruket.
Spiste litt kveldsmat og ungene krøp ned i posen i 2100 tiden. Minstemann sovnet relativt fort, men 10 åringen holdt seg til ca 2300. Vi voksne satt og fortalte røverhistorier og drakk kaffe med “noget attåt” til ca 0100 før vi krøp i posen. Jeg ble liggende i sikkert en time og bare nyte den stjerneklare himmelen før jeg sovnet. Sov noen timer, og ble liggende å stirre opp på himmelen igjen før jeg sovnet igjen. Fyrte opp igjen 0630, jeg låg bare og koste meg i posen til 0730 før jeg sto opp til nykokt kaffe. Spiste litt “frokost” og pakket sammen. Startet turen tilbake når solen kom 0930 og var fremme med parkeringsplassen 1000.

Dette frister virkelig til gjentagelse. Å sovne og våkne til stjernene er virkelig fint.

Bilder:

Kart:

Views: 236

Annonser