Delorme inReach SE

Annonser

På onsdagen kom Delorme inReach SE i hus.delorme-inreach-se-satellite-communicator
Dagen gikk med til å sette den opp og konfigurere.

I dag blir det tur for å teste ut denne

Du kan følge ruten min LiveTrack eller på https://share.delorme.com/elossius

Jeg kommer med en oppdatering på mitt førsteintrykk.

Oppdatering:

Tok med inReach på tur i dag. Den logget ruten min hvert tiende minutt som du kan se på LiveTrack siden. Det virket veldig bra. Det som ikke var like bra var at jeg forsøkte og sende en epost til denne siden for å oppdatere starten på turen. Dette resulterte i at det ble lagt inn en link der alle kan sende melding til inReach’en. Siden det er begrenset hvor mange meldinger jeg kan sende og motta pr. mnd. så var dette litt uheldig. Det er en egen funksjon for å legge ut melding på Facebook og Twitter, men da må jeg se på hvordan jeg kan hente informasjon enten fra Twitter eller Facebook og legge det ut på denne siden her.

Views: 28

Annonser