DNT tur til Maridalsalpene

Annonser

Dato:

20.08.2017

Hvor:

Maridalsalpene

Avstand:

10 km

Beskrivelse

Idag fant jeg ut at jeg skulle prøve noe nytt. DNT Oslo arrangerer turer i marka, så jeg hev meg med på en slik tur.

Første etappe går fra Skar til Mellomkollen. Fantastisk utsikt på toppen før nedstigningen til Tømte gård. Videre opp på Rødløkskollen. Der passerer vi flere hytter. Bratt ned og like bratt opp på Øyungskollen. Her blir det fin utsikt over vannet nedenfor. Turens siste topp er Furumokollen. Vakre furutrær i åpent skoglandskap og fin utsikt ned mot Skar, hvor turen avsluttes.

Jeg tenkte at det kanskje kom en 10-15 stk siden det var 36 som hadde meldt seg på turen via Facebook. Overraskelsen var stor når det var 81 som møtte opp på Skar.

Bilder

Kart

Total distance: 19.99 km
Total climbing: 761 m
Total time: 04:55:57
Download file: 2017_08_20.gpx

Views: 231

Annonser