Tåketur

Annonser
Dato:
03.11.2018
Hvor:
Furumokollen, Tømte hytta, Øyungen
Avstand:
11,8 km
Høydemeter:
447 m

Beskrivelse:

Startet litt seint i dag, men det gjorde nok ingenting. For på vei opp til Skar lå tåka tett. Tenkte at det kun gjorde at jeg ikke traff så mange ute i dag.
Starten i dag var den samme som sist helg. Fra Skar til Furumokollen og videre til Sellanråhytta og til Tømtehyttene. Tok en halvtimes pause rett før jeg kom til Sellanråhytta. Fikk tatt noen bilder og drukket litt vann før jeg gikk videre. Så over Tømtehyttene og nedover til Tømte gård. Derifra nedover til Øyungen og "feil" side av elva nedover til Skar. Som forventet møtte jeg ikke mye folk ute i dag, de fleste møtte jeg i nærheten av Øyungen.

Bilder:

Kart:

Total distance: 13.47 km
Total climbing: 551 m
Total time: 02:55:06
Download file: 2018-11-03-Hike.gpx

Views: 51

Annonser