Årets siste overnatting ute

Annonser

Beskrivelse:

Dato:
27-28.12.2018
Hvor:
Årehuken
Avstand:
1 km
Høydemeter:
100 m
Måtte gjenta overnatting i gapahuken på Åre fra romjulen 2017.
Denne gangen ble vi ikke så mange på tur. En kamerat og hans eldste sønn.
De begynte litt før meg, men måtte snu pga. is på veien. Så jeg møtte dem ved nytt utgangspunkt. Opp igjennom et byggefelt og inn i skogen. Mye kortere vei, men så og si rett opp helt frem til gapahuken. Fortsatt glør i ildstedet, så det var ikke lenge siden det satt folk der. Vi fyrte opp og fikk kokt vann og grillet pølser. Satt oppe og pratet det klokka 2 om natta før vi krøp ned i posen. Jeg våknet i 4 tia og måtte kle av meg for det var for varmt. Våknet ikke før 0830 da det sto noen utenfor og ropte på noen. En god natts søvn.

Bilder:

Kart:

Views: 53

Annonser