Rundtomkring i Nordmarka

Annonser

Beskrivelse:

Dato:
19.05.2019
Hvor:
Rundtomkring i nordmarka
Avstand:
15,5 km
Høydemeter:
592 m
I dag ble det en fin rundtomkring tur i Nordmarka. Startet ved skar og gikk til flyvraket som jeg var på i 2016. Det har vært en artikkel i A-magasinet og Turvenninner har skrevet om turen på Facebook som dessverre gjør at det er mange som går dit. Det var masse folk der i dag, og det er mange som ikke har respekt for at dette er en plass der 3 personer omkom. Jeg så barn som sto og hoppet på restene av flyet, og som plukket opp vrakrester og kastet de fra seg. Ikke bra i det hele tatt.
Så jeg var der i maks 10 minutter før jeg gikk videre til Corona radiostasjon. Så videre til Gaupekollen der det var mange som tok lunsj i dag, videre til Midtkollen og videre til Mellomkollen, før jeg gikk ned til parkeringsplassen på Skar der jeg hadde parkert bilen.

Bilder:

Kart:

Total distance: 19.37 km
Total climbing: 678 m
Total time: 03:53:17
Download file: 2019-05-19-Hike.gpx

Views: 114

Annonser