Turbok for Romsdal

Annonser

Jeg har gått til innkjøp av Turbok for Romsdal, skrevet av Kai A. Olsen og Bjørnar S. Pedersen.

Du kan lese mere om denne boken og andre, og du kan bestille den på http://turbok.no og koster 248 kroner.
Her får du med 2 bøker, en stor utgave som du kan kose deg med hjemme og en “lomme” utgave som blir med på tur. Her har jeg virkelig fått drømt om turer som er gått, og turer jeg skal gå. Anbefales på det sterkeste.

Her  er hva de selv sier om boken:

”Turbok Romsdal” er en nyutgave av suksessen Turbok for Molde og Omegn (2004) som har hatt et samlet opplag på 8000 eksemplarer! Men på 10 år er mye endret, veier, skilt, parkering – også stier. Derfor har vi laget helt nye turbeskrivelser, med helt nytt bildemateriale, alt ajourført til i dag. I tillegg er mer enn halvparten av turene i boka nye. Med det dekker vi Romsdal fra Trollstigen til Atlanterhavet. Med boka får du et hefte med kart og turbeskrivelser. Legg boka igjen i bilen og ta med heftet på fjellet.

Du som er ivrig fjellvandrer, vil finne nye turer. Du som ikke har utforsket mulighetene, vil få ideer til hvor du skal gå. Her finner du alt fra korte kveldsturer til dagsturer. Alle turene er for den vanlige turgåer. Boka gir detaljerte beskrivelser av hver tur. Alle valg du får underveis er beskrevet med bilder. Her er du garantert å finne fram, til parkeringsplassen så vel som til toppen, før du forlater godstolen hjemme.

Turboka kommer med et eget hefte med kopi av rutebeskrivelsene – til å ta med på fjellet.

Inneholder:

 • Kyststi Elnestangen
 • Kyststi Bud
 • ”Six summits” Bud
 • Kyststi Nordneset
 • Kyststi Vevang
 • Julholmen
 • Julneset
 • Tusten
 • Skoften fra syd
 • Skoften fra skolen
 • Svartnakken
 • Galten
 • Julaksla
 • Bjørnen
 • Skalten
 • Seterdalen Rødal
 • Trondalen
 • Luten
 • Heia
 • Talstadhesten
 • Raudtua
 • Stemshesten Farstad
 • Stemshesten Skotten
 • Melen
 • Kvannfjellet
 • Gongrøra og Snøtinden
 • Bløkallen
 • Rørsethornet
 • Lauparen
 • Skåla
 • Torvløysa
 • Gluterholet
 • Romsdalseggen
 • Kløvstien
 • Øvre Kløvstien
 • Langvatnet
 • Skarfjellenden
 • Bispen
 • Store Trolltind
 • Startpakke Moldemarka

Les beskrivelsen om turen Romsdalseggen og få et inntrykk av boken.


 

 

Views: 156

Annonser