Barlindåsen

Annonser

Dato:

02.12.2017

Hvor:

Barlindåsen

Avstand:

7 km

Høydemeter:

158

Beskrivelse:

Ville på tur, men hadde ikke planlagt noen tur. Så da valgte jeg en tur som jeg har tatt tidligere. Da jeg tok turen i juli var det sommer, så jeg tenkte at det kunne være fint og ta den samme turen på vinteren.

Utstyrt med varme klær og brodder, kjørte jeg til Sandermosen togstasjon og gikk mot Barlindåsen. Mange som hadde valgt ski denne lørdagen, men det var ikke bra skiføre. Jeg gikk et lite stykke før jeg måtte stoppe for å ta på broddene. En god del is i stien. Ble selvfølgelig god og varm på turen. Det er ikke veldig bratt, men det går oppover hele tiden.

På toppen ble det som vanlig kaffe og sjokolade. Litt premie må man ha. Etter en 20 minutters tid merket jeg at det begynnte å regne? i 3 minusgrader. Begynte da også å bli kald, så det var bare å få på seg sekken og gå ned igjen.

Går ikke samme vei tilbake, og klarer da selvfølgelig å følge feil sti nedover, så turen blir nok et par kilometer lenger enn planlagt. Ikke at det gjør noe. Møtte noen skigåere som gikk på en blanding av snø, gress og grus. Jeg vil nok vente til det kommer litt mere snø, før jeg tar dem ned fra skiboksen.

Ble en fin tur i dag også, selv om være ikke var det beste.

Bilder:

 

Kart:

Total distance: 6.38 km
Total climbing: 244 m
Total time: 02:03:54
Download file: 2017-12-02-Hike.gpx

Views: 163

Annonser