Rekognosering

Annonser
Dato:
14.10.2018
Hvor:
Movatn, Finntjern
Avstand:
9,8 km
Høydemeter:
262 m

Beskrivelse:

I dag gikk jeg en tur fra Movatn til Finntjern for å finne fine plasser for overnatting i vinter. Jeg så etter en plass som ligger litt unna der alle andre overnatter og litt utenfor løypene. Mener selv at jeg fant en fin plass som har litt utsikt og som det ikke virker som er brukt så mye. Ikke så langt å gå heller. Så vi får se om jeg ikke prøver meg en helg før snøen kommer.
Gikk rett på et jaktlag som var ute etter hjort, satt meg ned ved siden av dem og spise matpakka og drakk kaffen min. Men det ble ingenting mens jeg satt der. Tenkte jeg skulle ta med radioen, men droppet det. Angrer på det nå, så neste gang blir jaktradioen med på tur.

Bilder:

Kart:

Total distance: 12.59 km
Total climbing: 293 m
Total time: 02:36:09
Download file: 2018-10-14-Hike.gpx

Views: 51

Annonser