Til Fagervann i snø

Annonser

Dato:

16.12.2017

Hvor:

Fagervann

Avstand:

7,6 km

Høydemeter:

265

Beskrivelse:

Det skulle lages pepperkaker og sjokolade cookies hjemme i dag, og når jeg da nesten ble oppfordret til å ta meg en tur så jeg ikke nei.

Utsatte avmarsj litt siden det snødde tett i dag tidlig. Men i 11 tia satte jeg meg i bilen og kjørt til Skar (igjen) og fikk på meg broddene. Gikk den vanlige veien opp til Fagervann, jeg var den første i dag. Været ble stadig bedre og bedre på vei opp, og når jeg kom på toppen kikket solen frem bak skyene. Kaffe, KvikkLunsj og en hvil i solen.

Tenkte jeg skulle ta en litt annen vei ned igjen. Det var markert en sti på karten, men den var ikke merket og det var ingen som hadde gått der. Tipper at det var mer et dyre-tråkk enn en sti jeg fulgte. Enkelte steder var det opptil en 30-40 cm med snø. Kom meg etterhvert ned til Øyungen, så da kunne jeg gå på veien ned igjen til Skar hvor bilen sto parkert.

Bilder:

Kart:

Total distance: 9.26 km
Total climbing: 590 m
Total time: 02:25:42
Download file: 2017_12_16_Hike.gpx

Views: 97

Annonser