Kaffetur i desember

Annonser

Beskrivelse:

Dato:
9.12.2018
Hvor:
Nordmarka
Avstand:
1,0 km
Høydemeter:
10 m
Har tidligere sett på en plass som ikke er så langt unna parkering, utenfor stier og har en fin utsikt. Etter mye leting tror jeg at jeg har funnet en fin plass for overnatting ute med kun tarp, pose og Fjellduken.
Så i dag gikk jeg dit og sjekket. Ikke et eneste menneskespor i snøen. Hadde med woodstove og fjellduken til å sitte på. Merket godt at kulda slo igjennom, så liggeunderlag må med også på dagsturer. Kokte meg kaffe og koste meg i solen. Fikk også testet nye gamasjer på denne fotturen i 10-15 cm snø. Jeg synes det er litt tidlig for å gå på ski, men så at det var mange som var ute på ski i dag. Jeg tror jeg venter til det kommer 10-15 cm til.

Bilder:

Kart:

Visits: 39

Annonser