Sein høsttur

Annonser
Dato:
24.11.2018
Hvor:
Tømtehyttene, Furumokollen
Avstand:
8,6 km
Høydemeter:
432 m

Beskrivelse:

I dag var dem meldt sol og kaldt vær, så tur måtte det bli. Startet veldig sein i dag, siden vi måtte få unna noen julegaver først. Så kvart over ett startet jeg fra Skar og gikk til Tømtehyttene. I dag var det ingen der, så jeg låste meg inn og tok en kopp kaffe inne på hytten. Gikk så videre til Sellanråhytta, der jeg møtte 5 andre som skulle ned samme vei som meg over Furumokollen. Jeg synes de gikk litt sakte så jeg gikk i mitt eget tempo. Et lite stykke etter Furumokollen møtte jeg på en kar som var ute med kona si. Han spurte om jeg hadde lagt merke til skiltingen opp i skogen, og vi pratet litt løst og fast. Det viste seg at dette var oppsynsmannen i Nordmarka. Da forsto jeg hvorfor han spurte og gravde såpass mye som han gjorde. Men, en utrolig hyggelig og kunnskapsrik kar var det iallefall. Håper jeg treffer han flere ganger oppi marka. Helst over en kopp kaffe og et bål.

Bilder:

Kart:

Total distance: 10.13 km
Total climbing: 452 m
Total time: 02:12:22
Download file: 2018-11-24-Hike.gpx

Views: 45

Annonser